مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

علائم اعتياد به كميكال كدامند؟ كميكال يك ماده مخدر توهم‌زاي صنعتي جديد كه از دو ماده مريم گلي و ماري‌جواناي صنعتي به دست مي‌آيد و اكثراً موردعلاقه و مصرف جوانان قرار مي‌گيرد. اين ماده عوارض كوتاه و طولاني‌مدت بسيار زياد و متنوعي دارد. عده زيادي با اين عوارض آشنا نيستند. همين موضوع باعث شده كه بسياري از جوانان با اين خيال كه مصرف كميكال اعتيادآور نيست يا عوارض زيادي ندارد، به دام افتند. همچنين مشكلات بيشتري كه مصرف اين ماده براي ترك ايجاد مي‌كند سبب مي‌شود بسياري قيد ترك را زده و در نهايت دچار عوارض شديد كميكال مي‌گردند. تمام اين مسائل لزوم دريافت كمك تخصصي را بيش از پيش مي كند.

منبع: علائم اعتياد به كميكال

علائم اعتياد به كميكال

همان‌طور كه گفته شد، برخلاف عقيده اكثر مصرف‌كنندگان، كميكال عوارض متعددي ازجمله جسمي و رواني دارد. اين ماده با اتصال به گيرنده‌هايي در مغز، ريه، كليه و كبد، بر بدن اثرات نامطلوبي مي‌گذارد و عملكرد طبيعي مغز را تغيير مي‌دهد. مي‌توان علائم اعتياد به كميكال را به دو دسته كوتاه‌مدت و بلندمدت تقسيم كرد. 

🔻 علائم اعتياد به كميكال در كوتاه‌مدت

  • سرگيجه
  • حالت تهوع
  • توهم ديداري و شنيداري
  • احساس سفر كردن در مكان و زمان
  • احساس سرخوشي غيرعادي
  • خنده‌هاي زياد و بي‌دليل
  • احساس آرام بودن زندگي
  • شل شدن عضلات و اعضا بدن
  • خواب‌هاي كوتاه و منقطع
  • عدم تعادل در هنگام صحبت
  • عدم تعادل در هنگام حركات و رفتار بدني
  • صحبت‌هاي نا به‌جا و گزاف‌گويي
  • افزايش فشارخون
  •  فرورفتن در كما به‌صورت كوتاه‌مدت

🔻 علائم اعتياد به كميكال در بلندمدت

  • كاهش قدرت حافظه
  • اختلال در به خاطر آوردن خاطرات و وقايع
  • كاهش توانايي عكس‌العمل نسبت به اتفاقات
  • افزايش احتمال ابتلا به اختلالات رواني
  • انزوا و گوشه‌گيري نسبت به جامعه و اطرافيان
  • عدم مسئوليت‌پذيري و فرار از وظايف
  • كاهش روابط اجتماعي

بايد خاطر نشان كرد كه مصرف طولاني‌مدت ماده كميكال باعث ايجاد تغييراتي در DNA و ساختار ژنتيكي افراد مي‌شود و مردان در صورت مصرف طولاني‌مدت ممكن است ديگر قادر به فرزند آوري نباشند.

غمگيني و احساس تنهايي از جمله علائم مخرب اعتياد به كميكال

از علائم اعتياد به كميكال ، احساس تنها شدن و غم ناشي از تنهايي است. موضوعي كه سبب مي‌شود فرد ترك كردن را به دليل تنها بودن و نداشتن حمايت عاطفي، كاري سخت و مشكل در نظر بگيرد. همچنين به دليل نداشتن آگاهي از عوارض و علائم اعتياد به كميكال ارتباط حال روحي و وسوسه مصرف را درك نكرده و به مصرف ادامه مي‌دهد.

اين ويژگي، اهميت بالاي بهره‌مندي از راهنمايي‌هاي مشاور و روانشناس را براي كمك به ترك و از بين بردن باورهاي غلط پيرامون آن دوچندان مي‌كند.

مكانيسم اثر كميكال

اينكه كميكال چگونه عمل ميكند در عوارض و حتي علائم اعتياد به كميكال نيز، موثر خواهد بود. مريم گلي يكي از محتويات كميكال است داراي ماده فعالي به نام سالوينورين است كه به گيرنده هاي اپيوئيدي كاپا در مغز متصل مي‌شوند و اثر توهم زايي دارند.

همچنين درون كميكال سالويا وجود داشته كه مدت زمان تاثير آن را كوتاه و سريع مي‌كند. در واقع حداكثر بعد از 30 دقيقه پس از مصرف، علائم خود را نشان خواهند داد. مصرف مريم گلي به تنهايي نيز باعث بروز توهمات بصري و تغيير حالات شناختي مي‌شود. در اين حالت ماده فعال از طريق مخاط جذب شده و تاثير بيشتري دارد.

ماده مخدر كميكال چيست ؟

كميكال نوعي ماده مخدر تركيبي است كه با نام ديگر ماري‌جواناي صنعتي در بين جوانان جاافتاده است. اين ماده از تركيب پختن مريم‌گلي و ماده‌اي به نام مراسوئيت توليد مي‌شود. كميكال ماده‌اي اعتيادآور با قدرت روان‌گرداني بالا است. از جمله نام‌هاي ديگري كه براي اين ماده در بازار به كار مي‌رود عبارت‌اند از: نعناع جادويي، مريم‌گلي، گياه چوپان، برگ نبوت، سالي-دي، ماريا پاستورا، سالويا.

رده سني مصرف‌كنندگان اين ماده بسيار متنوع است؛ اما به دليل دسترسي‌پذيري آسان و نيز ارزان بودن كميكال، افراد جوان 18 تا 25 سال بيشترين قشر مصرف‌كننده محسوب مي‌گردند. جوانان مصرف‌كننده اين ماده، اكثراً در دورهمي ها و مهماني‌هاي شبانه خود و دوستانشان با اين ماده آشنا مي‌شوند.

مصرف اين ماده به‌صورت اسپري يا به‌صورت استعمال در سيگار به كار مي‌رود. اگر علائم اعتياد به كميكال را در هر يك از بستگان يا آشنايان خود مي بينيد توصيه مي كنيم هر چه سريع تر با يك متخصص ترك اعتياد تماس بگيريد.

آيا كميكال اعتيادآور است ؟

بسياري از جوانان كميكال را به‌عنوان ماده مخدر مصرفي خود انتخاب كرده‌اند، زيرا به‌اشتباه فكر مي‌كنند كه اين نوع ماده عوارض جانبي خطرناكي ندارد و اعتيادآور نيست. بايد اشاره كرد كه اين تصور اشتباه از سوي توليدكنندگان ماري‌جوانا و نيز ساير مواد مخدر همواره تبليغ مي‌شود، اما موادي كه در تركيبات كميكال به كار مي‌رود جزو روان‌گردان‌ها و اعتيادآورهاي بسيار قدرتمندي به شمار مي‌روند. به طوري كه علائم اعتياد به كميكال بعد از مدت نه چندان طولاني قابل ملاحظه است.

ميزان اثر ماده كميكال به حدي است كه حتي با يك‌بار مصرف فرد نيز مي‌تواند باعث اعتياد مصرف‌كننده  تظاهر علائم اعتياد به كميكال شود. فرد بعد از اولين استعمال خود، به خواب عميقي مي‌رود كه بسيار لذت‌بخش گزارش مي‌شود. همچنين بعد از بيدار شدن، هنوز هم ميل به مصرف دارند. علائم اعتياد به كميكال براي همه افراد با جنسيت، سن، متابوليسم، وزن و… متفاوت يكسان نيست. بنابراين نبايد تجربيات ديگران را يك اصل كلي در نظر بگيريد.

📌آيا مصرف كميكال مي‌تواند باعث اوردوز شود ؟

مشتقات طبيعي و سنتي مواد مخدر اغلب خطري مثل اوردوز و مرگ ندارند، ولي نوع صنعتي و دست‌ساز آن‌ها همچون كميكال به دليل قدرت روان‌گرداني بالا مي‌تواند ريسك اوردوز و مرگ را بالا ببرد. درواقع مصرف كميكال تأثير عميق و شديدي روي بدن وارد مي‌كند و مي‌تواند منجر به تغييرات شديد فشارخون و حتي ايست قلبي گردد.

گاهي افراد ممكن است نشانه‌هايي همچون علائم سكته مغزي را نيز به‌صورت كوتاه‌مدت نشان دهند. اگر علائم اعتياد به كميكال را در هر يك از بستگان يا آشنايان خود مي بينيد توصيه مي كنيم هر چه سريع تر با يك متخصص ترك اعتياد تماس بگيريد.

📌ترك ماده مخدر كميكال

افرادي كه براي اولين بار به سمت مصرف كميكال كشيده مي‌شوند، اغلب به دليل دستيابي به حالت‌هايي همچون سرخوشي، احساس توانمندي، ارضاي حس كنجكاوي، داشتن آرامش و نيز داشتن خلق‌وخوي بهتر آن را امتحان مي‌كنند؛ اما بسياري از آن‌ها با تنها چند پك استعمال كميكال دچار اعتياد به مصرف آن مي‌شوند.

به دليل تجربه حالات خوشايندي كه از مصرف اين ماده مخدر در افراد ايجاد مي‌شود، بسياري از آن‌ها علاقه‌اي به ترك مصرف نشان نمي‌دهند. آن‌ها اعتياد خود را انكار مي‌كنند و معتقدند هر وقت كه بخواهند مي‌توانند كميكال را كنار بگذارند. درحالي‌كه با مصرف هر چه بيشتر اين مخدر، عوارض با شدت بيشتري بروز كرده و تأثيرات ماندگارتر بر فرد مي‌گذارد.

همين موضوع ترك اين ماده را با مشكل مواجه كرده و مصرف‌كنندگان را نيازمند بهره بردن از مشاوره‌هاي روانشناسان و متخصصين حوزه ترك اعتياد مي‌كند. 📌علائم اعتياد به كميكال بعد و همراه با ترك

  • غصه خوردن تشنج
  • گريه‌هاي طولاني‌مدت
  • افسردگي ناشي از مصرف مواد
  • گوشه‌گيري و منزوي شدن
  • تكرار صحبت‌هاي عاميانه
  • استفاده از كلمات نامربوط

📌عوارض ترك كميكال

ترك كميكال عوارضي دارد كه حتي بعد از ترك نيز باقي خواهند ماند. همچنين فرايند سم زدايي نيز فشار زيادي به بدن وارد مي‌كند كه شايد براي بدن آسيب زا باشد. به همين دليل بايد علائم اعتياد به كميكال را شناسايي كرده و براي ترك اقدام كرد. برخي از اين پيامد ها شامل موارد زير مي‌شوند.

حالت تهوع و استفراغ

لكنت زبان

مشكلات قلبي و گوارشي

ضعف و سرگيجه

اختلال در فعاليت هاي حركتي

بهتر است با ادامه دار شدن و يا شدت يافتن اين نشانه ها افراد به پزشك مراجعه كرده و علائم را كنترل كنند.

سنتز كميكال

كميكال ماده اي صنعتي است و به طور طبيعي وجود ندارد. همچنين ان تركيب در سال 2021 به عنوان يك داروي جديد توهم زا در بازار رواج يافت و قبل از آن وجود نداشت. همانطور كه گفته شد؛ كميكال از سنتز دو ماده مريم گلي و بنزاي تشكيل شده است. بنزاي ماري جواناي مصنوعي است و حاوي THC روان گردان است.

مريم گلي نيز خود توهم زا بوده و به همين دليل اين تركيب بسيار آسيب زا است. ماري جواناي صنعتي به دليل اينكه حاصل، سنتز برخي از كانابيس هاي صنعتي است؛ عوارض روانشناختي و جسماني شديدتري دارد. از طرفي علائم اعتياد به كميكال نيز بيشتر بروز خواهد كرد

آيا مصرف كميكال خطرناك است؟

به دليل اينكه اين ماده تازگي سنتز شده است؛ دانشمندان اطلاعات كافي در مورد آن ندارند. در واقع به طور قطعي نمي‌توان گفت كه باعث مرگ مي‌شود. اما مانند هر مواد ديگري عملكرد و ساختار مغز را بعد از مدتي تغيير خواهد داد. همچنين عوارضي كه بروز توهم براي افراد ايجاد مي‌كند را نمي‌توان ناديده گرفت. از طرفي اين ماده اعتياد آور است و افراد را از لحاظ رواني وابسته خواهد كرد. در صورت ابتلا به اختلالات روان نيز، مصرف كميكال سبب تشديد علائم خواهد شد.

سخن آخر

علائم اعتياد به كميكال مي تواند مشابه مواد توهم زا و ماريجوانا باشد. اما متاسفانه اين ماده نيز به عنوان ماده اي بي ضرر بين جوانان دست به دست مي شود. اطلاع رساني و ايجاد آگاهي بهترين راه براي پيشگيري از اعتياد به كميكال و ساير مخدرهاست. در صورتي كه متوجه علائم اعتياد به كميكال در خود يا يكي از عزيزان تان شده ايد، بهتر است در كوتاه ترين زمان با متخصصين ترك اعتياد تماس بگيريد.

به دليل فوريت هاي درماني مجموعه ذهن نو اين امكان را در اختيار شما گذاشته تا بتوانيد به وسيله تلفن در كوتاه ترين زمان ممكن با مجرب ترين متخصصان حوزه ترك مشاوره دريافت كنيد.

مشاوره هاي ترك به شما كمك مي كنند تا رفتار مناسبي با بيمار پيش گرفته و اقدامات موثري در جهت جلوگيري از پيشروي و بدتر شدن شرايط بكنيد. به دليل تاثير زياد خانواده و محيط بر اعتياد پيشنهاد مي كنيم كه حتي اگر بيمار راغب به ترك نبود، شما به عنوان خانواده يا هم خانه براي اين كار اقدام كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم اعتياد به كميكال مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: علائم اعتياد به كميكال

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/7  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]

علائم اعتياد به كميكال كدامند ؟ كميكال يك ماده مخدر صنعتي جديد با نام ديگر ماري‌جواناي صنعتي است كه اكثراً موردعلاقه و مصرف جوانان قرار مي‌گيرد. اين ماده عوارض كوتاه و طولاني‌مدت بسيار زياد و متنوعي دارد. بااين‌حال عده زيادي از افراد با اين عوارض آشنا نيستند. همين موضوع باعث شده كه بسياري از جوانان با اين خيال كه مصرف كميكال اعتيادآور نيست يا عوارض زيادي ندارد، به دام افتند. همچنين مشكلات بيشتري كه مصرف اين ماده براي ترك ايجاد مي‌كند سبب مي‌شود بسياري قيد دست كشيدن از مصرف آن را زده و درنهايت دچار عوارض شديد كميكال مي‌گردند. تمام اين موضوعات لزوم راهنمايي گرفتن از مشاوران و بالا بردن ميزان آگاهي خود از عوارض و نشانه‌ها و نيز نحوه ترك اين ماده مخدر را نشان مي‌دهد.

 

منبع : علائم اعتياد به كميكال

 

علائم اعتياد به كميكال

همان‌طور كه گفته شد، برخلاف عقيده اكثر مصرف‌كنندگان، كميكال عوارض متعددي ازجمله جسمي و رواني دارد. اين ماده با اتصال به گيرنده‌هايي در مغز، ريه، كليه و كبد، بر بدن مصرف‌كننده اثر مي‌گذارد و عملكرد طبيعي مغز را تغيير مي‌دهد. مي‌توان علائم و نتايج استعمال اين ماده را به دو دسته كوتاه‌مدت و بلندمدت تقسيم كرد:

علائم اعتياد به كمكال در كوتاه‌مدت

  • سرگيجه
  • حالت تهوع
  • توهم ديداري و شنيداري
  • احساس سفر كردن در مكان و زمان
  • احساس سرخوشي غيرعادي
  • خنده‌هاي زياد و بي‌دليل
  • احساس آرام بودن زندگي
  • شل شدن عضلات و اعضا بدن
  • خواب‌هاي كوتاه و منقطع
  • عدم تعادل در هنگام صحبت
  • عدم تعادل در هنگام حركات و رفتار بدني
  • صحبت‌هاي نا به‌جا و گزاف‌گويي
  • افزايش فشارخون
  •  فرورفتن در كما به‌صورت كوتاه‌مدت

علائم اعتياد به كميكال در بلندمدت

  • كاهش قدرت حافظه
  • اختلال در به خاطر آوردن خاطرات و وقايع
  • كاهش توانايي عكس‌العمل نسبت به اتفاقات
  • افزايش احتمال ابتلا به اختلالات رواني
  • انزوا و گوشه‌گيري نسبت به جامعه و اطرافيان
  • عدم مسئوليت‌پذيري و فرار از وظايف
  • كاهش روابط اجتماعي

بايد خاطرنشان كرد كه مصرف طولاني‌مدت ماده كميكال باعث ايجاد تغييراتي در DNA و ساختار ژنتيكي افراد مي‌شود و مردان در صورت مصرف طولاني‌مدت ممكن است ديگر قادر به فرزند آوري نباشند.

غمگيني و احساس تنهايي، مانع ترك كميكال

از علائم اعتياد به كميكال كه در اثر مصرف ماده كميكال ايجاد مي‌شود، احساس تنها شدن و غم ناشي از اين احساس است. موضوعي كه سبب مي‌شود فرد ترك كردن را به دليل تنها بودن و نداشتن حمايت عاطفي، كاري سخت و مشكل در نظر بگيرد و نيز به دليل نداشتن آگاهي به ميزان كافي، همچنان در وسوسه مصرف دوباره باشد.

اين ويژگي، اهميت بالاي بهره‌مندي از راهنمايي‌هاي مشاور و روانشناس را براي كمك به ترك و از بين بردن باورهاي غلط پيرامون آن دوچندان مي‌كند.

كميكال چيست ؟

كميكال نوعي ماده مخدر تركيبي است كه با نام ديگر ماري‌جواناي صنعتي در بين جوانان جاافتاده است. اين ماده از تركيب پختن مريم‌گلي و ماده‌اي به نام مراسوئيت توليد مي‌شود. كميكال ماده‌اي اعتيادآور با قدرت روان‌گرداني بالا است. از جمله نام‌هاي ديگري كه براي اين ماده در بازار به كار مي‌رود عبارت‌اند از: نعناع جادويي، مريم‌گلي، گياه چوپان، برگ نبوت، سالي-دي، ماريا پاستورا، سالويا.

رده سني مصرف‌كنندگان اين ماده بسيار متنوع است؛ اما به دليل دسترسي‌پذيري آسان و نيز ارزان بودن كميكال، افراد جوان 18 تا 25 سال بيشترين قشر مصرف‌كننده محسوب مي‌گردند. جوانان مصرف‌كننده اين ماده، اكثراً در دورهمي ها و مهماني‌هاي شبانه خود و دوستانشان با اين ماده آشنا مي‌شوند. مصرف اين ماده به‌صورت اسپري يا به‌صورت استعمال در سيگار به كار مي‌رود. اگر علائم اعتياد به كميكال را در هر يك از بستگان يا آشنايان خود مي بينيد توصيه مي كنيم هر چه سريع تر با يك متخصص ترك اعتياد تماس بگيريد.

آيا كميكال اعتيادآور است ؟

بسياري از جوانان كميكال را به‌عنوان ماده مخدر مصرفي خود انتخاب كرده‌اند، زيرا به‌اشتباه فكر مي‌كنند كه اين نوع ماده عوارض جانبي خطرناكي ندارد و اعتيادآور نيست. بايد اشاره كرد كه اين تصور اشتباه از سوي توليدكنندگان ماري‌جوانا و نيز ساير مواد مخدر همواره بيان مي‌شود، اما موادي كه در تركيبات كميكال به كار مي‌رود جزو روان‌گردان‌ها و اعتيادآورهاي بسيار قدرتمندي به شمار مي‌روند.

ميزان اثر ماده كميكال به حدي است كه حتي با يك‌بار مصرف فرد نيز مي‌تواند باعث اعتياد مصرف‌كننده شود. فرد بعد از اولين استعمال خود، به خواب عميقي مي‌رود كه بسيار لذت‌بخش گزارش مي‌شود. همچنين بعد از بيدار شدن، هنوز هم ميل به مصرف دارند.

آيا مصرف كميكال مي‌تواند باعث اووردوز شود ؟

مشتقات طبيعي و سنتي مواد مخدر اغلب خطري مثل اووردوز و مرگ ندارند ولي نوع صنعتي و دست‌ساز آن‌ها همچون كميكال به دليل قدرت روان‌گرداني بالا مي‌تواند ريسك اووردوز و مرگ را بالا ببرد. درواقع مصرف كميكال تأثير عميق و شديدي روي بدن وارد مي‌كند و مي‌تواند منجر به تغييرات شديد فشارخون و حتي ايست قلبي گردد. گاهي افراد ممكن است نشانه‌هايي همچون علائم سكته مغزي را نيز به‌صورت كوتاه‌مدت نشان دهند. اگر علائم اعتياد به كميكال را در هر يك از بستگان يا آشنايان خود مي بينيد توصيه مي كنيم هر چه سريع تر با يك متخصص ترك اعتياد تماس بگيريد.

ترك مصرف ماده كميكال

افرادي كه براي اولين بار به سمت مصرف كميكال كشيده مي‌شوند، اغلب به دليل دستيابي به حالت‌هايي همچون سرخوشي، احساس توانمندي، ارضاي حس كنجكاوي، داشتن آرامش و نيز داشتن خلق‌وخوي بهتر آن را امتحان مي‌كنند؛ اما بسياري از آن‌ها با تنها چند پك استعمال كميكال دچار اعتياد به مصرف آن مي‌شوند. به دليل تجربه حالا خوشايندي كه از مصرف اين ماده مخدر در افراد ايجاد مي‌شود، بسياري از آن‌ها علاقه‌اي به ترك مصرف نشان نمي‌دهند. آن‌ها اعتياد خود را انكار مي‌كنند و معتقدند هر وقت كه بخواهند مي‌توانند كميكال را كنار بگذاردند. درحالي‌كه با مصرف هر چه بيشتر اين مخدر، عوارض با شدت بيشتري بروز كرده و تأثيرات ماندگارتر بر فرد مي‌گذارد. همين موضوع ترك اين ماده را با مشكل مواجه كرده و مصرف‌كنندگان را نيازمند بهره بردن از مشاوره‌هاي روانشناسان و متخصصين حوزه ترك اعتياد مي‌كند.

علائم و نشانه‌هاي ترك كميكال

  • غصه خوردن تشنج
  • گريه‌هاي طولاني‌مدت
  • افسردگي ناشي از مصرف مواد
  • گوشه‌گيري و منزوي شدن
  • تكرار صحبت‌هاي عاميانه
  • استفاده از كلمات نامربوط
امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/11/29  ] [ ۱۲ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 3
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب